Kudüs Saldiri / 'Kudüs'te bir Türk saldırı düzenledi' yalanı - Saldırıda, eylemciyle birlikte 12 kişinin öldüğü bildirildi.

Kudüs Saldiri / 'Kudüs'te bir Türk saldırı düzenledi' yalanı - Saldırıda, eylemciyle birlikte 12 kişinin öldüğü bildirildi.. Saldırıyı hamas üstlendi.kudüs'ün kiryat menahem semtinde bir otobüste meydana gelen patlamanın, intihar saldırısı olduğu kesinleşti. Bugün kudüs, küresel bir saldırı altındadır. Bu olayın, kudüs'te son altı yıldır yaşanan en kanlı saldırı olduğu belirtiliyor. İmkanlar elverdikçe kapsamlı ve direk çatışma halinde olmaları ve. Kudüs'teki saldırı sonrasında dünyanın dört bir yanından i̇srail hükümetine taziye ve dayanışma mesajları iletilirken, hamas kontrolündeki gazze şeridi'nde filistinliler sokaklarda şeker dağıtarak kutlama yaptı.

Kutsal kentteki el aksa camii yanına gelen üç filistinli saldırgan, peş peşe ateş açtı. İslam i̇şbirliği teşkilatı (i̇i̇t) abd'nin uluslararası tepkilere rağmen tel aviv büyükelçiliğini kudüs'e taşımasını kınayarak, uygulamaya destek veren ülke ve kuruluşlara karşı. Olay yerinde vurularak öldürülen saldırganların yaşadığı doğu kudüs'ün. İsrail'in kudüs kentinde silahlı saldırı meydana geldiği öğrenildi. Saldırıda, eylemciyle birlikte 12 kişinin öldüğü bildirildi.

Müslüman mezarlarına yönelik saldırı
Müslüman mezarlarına yönelik saldırı from www.dunyabulteni.net
İsrail başbakanı saldırgan büyük ihtimalle deaş destekçisi dedi. Rast medya 593 views3 year ago. El aksa camii yakınlarında 3 silahlı saldırgan çevreye ateş açtı. Hamas saldırıdan memnuniyet duyduğunu açıkladı. Anasayfa/haberler/ortadoğu/i̇şgalci i̇srail rejimi/siyonistlerden kudüs'e saldırı: Bu olayın, kudüs'te son altı yıldır yaşanan en kanlı saldırı olduğu belirtiliyor. Saldırıda, eylemciyle birlikte 12 kişinin öldüğü bildirildi. Saldırı sırasında askerler hedef alındı.

Siyonist i̇srail askerleri dün gece kudüs kentinde yer alan beyt hanina kasabasına saldırdılar.

Kudüs'te i̇srailli bir güvenlik görevlisi bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı, kudüs'teki eski şehir'in duvarlarına bakan ünlü armon hanatziv kaldırımı'nda meydana geldi. El aksa camii yakınlarında 3 silahlı saldırgan çevreye ateş açtı. İslam i̇şbirliği teşkilatı (i̇i̇t) abd'nin uluslararası tepkilere rağmen tel aviv büyükelçiliğini kudüs'e taşımasını kınayarak, uygulamaya destek veren ülke ve kuruluşlara karşı. Yerel saat 1:00'da kudüs'teki popüler bir gezinti yerine bir kamyon çarptı. Saldırıyı hamas üstlendi.kudüs'ün kiryat menahem semtinde bir otobüste meydana gelen patlamanın, intihar saldırısı olduğu kesinleşti. Olay yerinde vurularak öldürülen saldırganların yaşadığı doğu kudüs'ün. Hamas saldırıdan memnuniyet duyduğunu açıkladı. Saldırıdan kısa süre sonra sinagogda polis operasyonları. Kudüs müftüsü ve mescidi aksa hatibi şeyh muhammed hüseyin, mescidi aksa ve kudüs'ün büyük bir saldırı altında olduğunu söyledi. Kudüs yeni güne silah sesleri ile uyandı. Kentte sivil yayalara düzenlenen saldırılar ve i̇srail'in doğu kudüs'te yerleşimleri artırma planları nedeniyle, filistin ve i̇srail arasındaki gerginlik son bir ayda tırmandı. Kamyon, i̇srail askerleri bir servis aracından indikten hemen sonra gerçekleşti.

İsrail'in kudüs kentinde silahlı saldırı meydana geldiği öğrenildi. Kudüs saldırı ile ilgili haberleri ve en son gelişmeleri dünyabulteni.net'te bulabilirsiniz. İsrail başbakanı saldırgan büyük ihtimalle deaş destekçisi dedi. İsrail polisi, üç yaralıdan ikisinin durumunun kritik olduğunu bildiriyor. Kudüs'teki saldırı sonrasında dünyanın dört bir yanından i̇srail hükümetine taziye ve dayanışma mesajları iletilirken, hamas kontrolündeki gazze şeridi'nde filistinliler sokaklarda şeker dağıtarak kutlama yaptı.

İsrail'in saldırılarına rağmen Filistinliler direnmeye ...
İsrail'in saldırılarına rağmen Filistinliler direnmeye ... from sendika.org
Polis, saldırganın doğu kudüs'teki jabal mukaber mahallesinden geldiği söylenen 28 yaşındaki fadi. İmkanlar elverdikçe kapsamlı ve direk çatışma halinde olmaları ve. Anasayfa/haberler/ortadoğu/i̇şgalci i̇srail rejimi/siyonistlerden kudüs'e saldırı: Kamyon, i̇srail askerleri bir servis aracından indikten hemen sonra gerçekleşti. 18 kasım 2014 sabahı, iki filistinli erkek kudüs girilen kehilat bnei tevrat içinde, sinagog har nof mahallesinde kudüs ve eksenleri, bıçak ve bir tabanca ile dua cemaatini saldırdı. İsrail polisi, kudüs'teki sinagog saldırısında 5 kişinin öldüğünü ve 7 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da polis tarafından vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Hamas saldırıdan memnuniyet duyduğunu açıkladı. Filistinli gruplardan 'kudüs'te saldırı' açıklaması.

Bugün kudüs, küresel bir saldırı altındadır.

Kudüs'ün doğusunda kalabalığın arasına dalan kamyon en az 4 kişinin hayatına mal oldu. Kudüs müftüsü ve mescidi aksa hatibi şeyh muhammed hüseyin, mescidi aksa ve kudüs'ün büyük bir saldırı altında olduğunu söyledi. İsrail polisi, kudüs'teki sinagog saldırısında 5 kişinin öldüğünü ve 7 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da polis tarafından vurularak öldürüldüğünü açıkladı. Yerel saat 1:00'da kudüs'teki popüler bir gezinti yerine bir kamyon çarptı. Saldırı, kudüs'teki eski şehir'in duvarlarına bakan ünlü armon hanatziv kaldırımı'nda meydana geldi. Bu olayın, kudüs'te son altı yıldır yaşanan en kanlı saldırı olduğu belirtiliyor. Saldırıdan kısa süre sonra sinagogda polis operasyonları. Kudüs yeni güne silah sesleri ile uyandı. İsrail polisi ise saldırıyı gerçekleştiren filistinlileri çıkan çatışmada öldürdü. İsrail polisi, bir terör saldırısı olmasından şüphelenilen olayda 17 kişinin de yaralandığını duyurdu. Saldırıyı hamas üstlendi.kudüs'ün kiryat menahem semtinde bir otobüste meydana gelen patlamanın, intihar saldırısı olduğu kesinleşti. … kudüs'te sinagog saldırısından sonra gerilim tırmanıyor. Çavuşoğlu, abd, kudüs konusunda kendi çözümünü dayatmaya çalışıyor. ifadesini kullandı.

Saldırıda, eylemciyle birlikte 12 kişinin öldüğü bildirildi. Kudüs'te gece yarısı meydana gelen saldırıda, 1 i̇srailli ile 2 filistinli öldü. Bu olayın, kudüs'te son altı yıldır yaşanan en kanlı saldırı olduğu belirtiliyor. Kudüs'ün doğusunda kalabalığın arasına dalan kamyon en az 4 kişinin hayatına mal oldu. İsrail başbakanı saldırgan büyük ihtimalle deaş destekçisi dedi.

BM'den Doğu Kudüs uyarısı - Dünya Haberleri
BM'den Doğu Kudüs uyarısı - Dünya Haberleri from icdn.tgrthaber.com.tr
Eeee dört tane resim attılar saldırı tiyatrosuna dair. Saldırı kudüs'ün güneyinde armon hanaziv yahudi yerleşim birimi yakınında düzenlendi. İsrail polisi, üç yaralıdan ikisinin durumunun kritik olduğunu bildiriyor. Kudüs yeni güne silah sesleri ile uyandı. Bugün kudüs, küresel bir saldırı altındadır. Bu olayın, kudüs'te son altı yıldır yaşanan en kanlı saldırı olduğu belirtiliyor. Kudüs'ün doğusunda kalabalığın arasına dalan kamyon en az 4 kişinin hayatına mal oldu. Olay yerinde vurularak öldürülen saldırganların yaşadığı doğu kudüs'ün.

El aksa camii yakınlarında 3 silahlı saldırgan çevreye ateş açtı.

Ama suç kimde dersen bence müslümanlarda. Saldırı kudüs'ün güneyinde armon hanaziv yahudi yerleşim birimi yakınında düzenlendi. İsrail polisi, bir terör saldırısı olmasından şüphelenilen olayda 17 kişinin de yaralandığını duyurdu. Kudüs'te bir sinagogda düzenlenen saldırıda, saldırganlar dahil en az 6 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı. Kudüs'te bir yolcu otobüsüne düzenlenen intihar saldırısında en az 12 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı. Kudüs'te gerçekleşen silahlı saldırıda en az 3 i̇srail vatandaşı yaralandı. … kudüs'te sinagog saldırısından sonra gerilim tırmanıyor. Kudüs'te, iki i̇srailli polisin öldürüldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıdan kısa süre sonra sinagogda polis operasyonları. Polis, saldırganın doğu kudüs'teki jabal mukaber mahallesinden geldiği söylenen 28 yaşındaki fadi. Faşist israil devleti de bir güzel bebek katliamına başlar. Kudüs seriyyeleri sözcüsü ebu hamza, twitter hesabından yayımladığı mesajlarında, halkımızın direnişçilerine silahlarını alıp, siyonistlerin kontrol noktalarına ve yerleşimci sürülerinin yollarına saldırı düzenlemesi çağrısı yapıyoruz. Saldırı sırasında askerler hedef alındı.

Polis, saldırganın doğu kudüs'teki jabal mukaber mahallesinden geldiği söylenen 28 yaşındaki fadi kudüs. Kudüs'teki saldırı sonrasında dünyanın dört bir yanından i̇srail hükümetine taziye ve dayanışma mesajları iletilirken, hamas kontrolündeki gazze şeridi'nde filistinliler sokaklarda şeker dağıtarak kutlama yaptı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama